Uw woningvoorraad
klaar voor 2020

Vragen? Bel ons: 088-588 6000

onderdeel-van-plegt-vos

Nul op de meter

Woningen een energie-, comfort- én waardeboost geven

Waardoor ze nu al voldoen aan de eisen van 2020 en langer hun waarde behouden. En waardoor de bewoners hun energiekosten flink zien zakken, terwijl het comfort van de woning sterk verbetert. Een grote ingreep? Dat valt reuze mee. Met Boost, het Nul-op-de-Meter-concept van Plegt-Vos, beschikken uw woningen in slechts drie dagen tijd over een A-label en zijn ze weer als nieuw.

Voor wie?
Boost is bedoeld voor de zakelijke markt. Elke woningcorporatie verdient een boost. Of het nu gaat om 1 of 200 woningen;  wij maken ze toekomstproef! Dit doen we met:

  • nieuwe isolerende gevels en daken
  • hoogrenderende zonnepanelen
  • moderne maar bewezen installaties

En de bewoners?
Die kunnen er ondertussen gewoon blijven wonen. De woningen worden helemaal woonklaar afgeleverd. Zodra wij de deur achter ons hebben dichtgedaan, profiteren de bewoners meteen van de boost. Zij genieten van een heerlijke comfortabele woonomgeving én een energierekening die heel wat gunstiger is dan voorheen.

Zekerheid voor de toekomst
Risicovol? Dat is het allerminst. We maken gebruik van bewezen materialen en technieken. En we staan garant voor de prestaties van de woning. Niet alleen nu, maar ook voor de komende 40 jaar. Met een investering van minder dan € 60.000 (incl. BTW) per woning is uw woningvoorraad weer als nieuw.