Uw woningvoorraad
klaar voor 2020

Vragen? Bel ons: 088-588 6000

onderdeel-van-plegt-vos

Drie modellen

Wilt u uw woningen een boost geven, maar weet u nog niet precies hoe? Om het u gemakkelijk te maken hebben wij alvast drie modellen voor u opgesteld. Geen vastomlijnde modellen, maar wel een duidelijke richting waar we samen op voort kunnen borduren.

BASIC

Model waarde boost

Een frisse ‘look’ voor uw woningen in een jaren ’50 architectuur. Functioneel, strak en met hoogwaardige dak- en gevelafwerking.

* De aanbieding geldt voor het model ‘Basic’

Ga naar de aanbieding

PREMIUM

Model waarde boost

Hollandse woningen in een Scandinavisch jasje. Alleen al door de kleur- en materiaalkeuzes in combinatie met de overstekken kent u uw woningen niet meer terug.

* Tegen meerprijs beschikbaar

Neem contact met ons op voor meer informatie

LUXE

Model waarde boost

Een knipoog naar de jaren ’30. Een karakteristieke en sfeervolle uitstraling geven direct het ‘thuisgevoel’. Door de horizontale belijning met de luifel lijken de woningen extra breed.

* Tegen meerprijs beschikbaar

Neem contact met ons op voor meer informatieOnze Boost-modellen zijn naar eigen wens aan te passen en uit te breiden.

Een aantal extra’s die wij u te bieden hebben:

Levensloopbestendig

Wilt u dat uw bewoners langere tijd in de woningen kunnen blijven wonen? En dat de woningen dus ook geschikt zijn voor de oude dag? Wij zorgen voor levensloopbestendige woningen door ze veilig, comfortabel en toegankelijk te maken.

Vergroten

Een beetje extra ruimte kan erg fijn zijn. Voor een (groot) gezin bijvoorbeeld of een ruimtevragende hobby. Een dakkapel, dakopbouw of een uitbouw van 1 tot 2 meter zijn naar verhouding kleine ingrepen met een groots effect.

Upgraden

Belangrijke plekken in een woning zijn de keuken, badkamer en het toilet. De tegels op de muur, het sanitair, de deurtjes van de keukenkastjes en het aanrechtblad zijn stuk voor stuk bepalend voor de sfeer van deze ruimten. Met kleine upgrade geeft uw woningen al een totaal andere uitstraling.

Direct contact opnemen

Wilt u uw woningvoorraad ook een boost geven? En komt u niet graag op de koffie?
Laat dan onderstaand uw gegevens achter.